Termeni sexuali

sex-oralCe este sexul oral

Sexul oral este una dintre cele mai frecvente fantezii ale sec.- XXI-lea!
Sexul oral este acel tip de sex în care organele sexuale sunt excitate cu gura.

La femei: Bărbatul își bagă limba în pasărică ei și o linge în diferite moduri pană ajungi la orgasm!!!
La bărbați: Femeia i-a penisul în gură și face mișcări de du-te-vino cu capul iar în pauze i-a cu mana și îi freacă penisul, pană acesta ajunge la orgasm și ejaculează!!!

Tehnica de practicare este foarte simplă… fiecare practică cum se pricepe sau cum se simte mai bine. În privința regulilor de sănătate nu există strictețe! Sanțele sunt 50% cu 50% …pentru ca o serie de infecții să se instaleze în corpul practicantului dacă nu este folosit prezervativul.

 

Ce este sexul anal ?sex-anal

Sexul anal este contactul dintre oraganul genital bărbătesc… numit penis și anusul (fundul) doamnei, domnișoarei sau chiar a domnului.

Ce spun medici despre sexul anal!?

Riscul de transmitere a bolilor transmisibile pe cale sexuală ANALĂ există. Este necesară folosirea prezervativului, deoarece mucoasa rectală este deosebit de fragilă si poroasă. Sexul anal dezvoltă în timp…în proprorție de 40% riscuri pentru pasivi ca hemoroizi și fisuri anale.

Anilingus sau limbi în anusAnilingus

Cavitatea anală conține multe terminații nervoase sensibile care, uneori, duc stimulareă erotica un pas mai departe. Anilingus este o forma de contact sexual oral, în care persoana sexuăl activă stimulează cu limba anusul partenerului, rezultând o placere pentru persoana pasivă. Igiena are ea rorul ei în practicarea acestei metode… așa că fceți dus înainte și după!!!

Cunilingus sau limbi în vagin

Este similar cu sexul oral, dar în acest caz bărbatul oferă placere femeii.Definitie constă în folosirea buzelor și a limbii pentru a stimula vulva, labiile, clitorisul și interiorul Cunilingusvaginului. Punctul G – este situat în vagin, la 2-3 cm de la orificiul lui.. așa că femeile adoră cunilingus!